donderdag 23 oktober 2008

Puja in Vorstenbosch!

Twan en Philip hebben hun avonturier er (voor deze keer ;) ) weer bijna op zitten. Gelukkig is alles goed gegaan op de berg, misschien wel dankzij de Puja (zegening) die gehouden is door de lama op de berg. Ik ben in ieder geval erg blij dat ze veilig naar beneden zijn gekomen en wil daar graag even stil bij staan.
Voor diegene die zelf ook een Puja willen ervaren: als verrassing voor Twan en Philip wordt er een Puja gehouden op zondag 26 oktober om 10.00 uur in het Tibetaans Boeddhistische Centrum Karma Eusel Ling te Vorstenbosch. Het adres: Heuvel 1 - 5476 KG - Vorstenbosch
http://www.karmaeuselling.org/
Iedereen is welkom om deel te nemen. Mogelijke "offers" die gebracht kunnen worden: kaarsen, eten, fruit, bloemen, gebedssjaals. De Puja is gratis, maar een donatie voor Tibetaanse kinderen wordt op prijs gesteld.

Monique van den Broek

2 opmerkingen:

yvette zei

Hallo Twan!
Ik zie je zo nu en dan met een spannend verhaal voorbij komen in het Udens Weekblad. Wat geweldig dat je deze richtig in je leven hebt gekozen! Wie had dat gedacht van die rustige jongen van de Havo! Ken je mij nog? Vast wel. Ik heb zelfs nog een brief gevonden die je mij gestuurd hebt waarin je vroeg hoe je moest kiezen om te reizen. Volgens mij lijkt dat aardig gelukt. Ik begrijp dat je weer terug bent in Nederland, Uden of all places! ( of woon je hier niet meer?) Het lijkt me leuk je weer een keer te spreken. Ondertussen hou ik de krant in het oog, wereldberoemd in Brabant!
groetjes Yvette Boender

Twan van Bakel zei

Hee Yvette,

Ik had je reactie al eerder gelezen, maar er staat geen email adres van je bij.
Jammer. Maar ik herinner je nog wel hoor!
de groeten.
wie weet zien we elkaar weer eens
twan